Koç Host www.kochost.com

Kochost.Com Internet Hizmetleri Bir çok Kurumsal tasarima Imza atmış bir Web Tasarım Firması olarak Her firmaya bir Web sitesi kampanyasi başlatmistır.. Referans için sitemize bakabilirsiniz.

ARTIK, WEB SITESI OLMAYAN KALMASIN DEDİK VE STANDART SİTE FIYATLARINI 450 YTL Ye indirk..

Web Hosting için Sitemizden bilgi ALabilirsiniz.

Web Sitemizi Ziyaret Etmek için: www.kochost.com
Web : www.kochost.com MSN: destek@kochost.com
Tel: 0212 506 57 48 | Fax: 0212 506 57 49 | GSM:05426797508

FİRMA ÜNVANI: Kochost İnternet Hizmetleri Ve Bilişim Teknolojileri
Adres: ZAFER MAH.YILDIRIM BEYAZIT CAD BABAOCAĞI SOK.CEYLANLAR İSHANI
BAHCELİEVLER-ISTANBUL

destek@kochost.com Kochost İnternet Hizmetleri
Wed, 31 Jan 2007 21:37:53 +0200
Web Tasarım Kampanyası

This entry was posted in İstenmeyen Postalar and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Koç Host www.kochost.com

  1. temizER says:

    Bana masal anlatmayın..
    kochost.com müşterisi olacak arkadaşlara tavsiyem başka firmalara yönelmeleridir.
    Teknik destek verecek bir tane kişi yok “kochost internet hizmetleri” diye iş yapan bu firmada.
    Sunucu hakkında doğru düzgün bilgisi olan bir kişi olduğuna inanmıyorum.
    Hatta messenger’da destekte yetersiz olduklarında başka kişilerin messenger adreslerini verip iş görmeye çalıştıkları da olmuştur :-)
    Ey webmaster milletinin insanları lütfen 2 kere düşünüp karar verin, dandik dandik yerlere aldanmayın, hayır yani ucuz olduğu için böyle desek o da değil gayet de kazıktır fiyatları :-)

  2. cantopaloglu says:

    Kochost Internet Hizmetleri. Buradaki Arkadaşa.. Çok Defa yardım ettik.. Ve Sponsor olduk 3 Tane Sİtesini ücretsiz olarak bizde yayınladık.. Ayrıca 3 Tane sistem uzmanımı bulunmaktadır.. Sistem ve sunucu hakkında hiçbir destek istememiştir bizden. Hazır bulunmuş scriptlerin çalışma garantisi yoktur.. Bu bizim makinamızdan kaynaklanmıyor.. Kendisi destek değil kendine bir hizmetci arıyor msnde.. Bunuda hiçbir firma karşılamaz. Fiyatlar kazık diye söylemiş. Nerden biliyor para ile web alanımı almış kendisi.. Neyse… iyi günler..

Yorum yapın

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Değiştir )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s